Om säkerhetsinnehållet i Mac OS X Server 10.6.5 (10H575)

I det här dokumentet beskrivs säkerhetsinnehållet i Mac OS X Server 10.6.5 (10H575).

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. Mer information om Apples produktsäkerhet finns på webbplatsen för Apples Product Security.

Information om PGP-nyckeln från Apple Product Security finns i Så här använder du en PGP-nyckel från Apple Product Security.

Om möjligt används CVE-ID:n som referenser till ytterligare information om säkerhetsproblem.

Mer information om andra säkerhetsuppdateringar finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple".

Mac OS X Server 10.6.5 (10H575)

• Dovecot

CVE-ID: CVE-2010-4011

Tillgängligt för: Mac OS X Server 10.6 till och med 10.6.5 (10H574)

Effekt: En användare kan få e-post som är avsedd för andra användare

Beskrivning: Ett problem med minnesalias i Dovecots hantering av användarnamn förekommer i Mac OS X Server 10.6.5 (10H574). En användare kan få e-post som är avsedd för andra användare på system som konfigurerats med Dovecot som e-postserver. Problemet åtgärdas genom förbättrad minneshantering. Dovecot tillhandahålls endast med Mac OS X Server-system. Det här problemet påverkar endast system med Mac OS X Server 10.6.5 (10H574). Det här problemet påverkar inte Dovecot-projektet med öppen källkod.