Om säkerhetsinnehållet i uppdateringen för Mac OS X v10.6.1

Det här dokumentet beskriver säkerhetsinnehållet i Mac OS X v10.6.1 Uppdatering.

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. Mer information om Apples produktsäkerhet finns på webbplatsen för Apples Product Security.

Information om PGP-nyckeln från Apple Product Security finns i Så här använder du en PGP-nyckel från Apple Product Security.

Om möjligt används CVE-ID:n som referenser till ytterligare information om säkerhetsproblem.

Mer information om andra säkerhetsuppdateringar finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple."

Mac OS X v10.6.1

• Flash Player insticksprogram

CVE-ID: CVE-2009-1862, CVE-2009-1863, CVE-2009-1864, CVE-2009-1865, CVE-2009-1866, CVE-2009-1867, CVE-2009-1868, CVE-2009-1869, CVE-2009-1870

Tillgängligt för: Mac OS X v10.6, Mac OS X Server v10.6

Effekt: Flera problem i Adobe Flash Player insticksprogram

Beskrivning: Det finns flera problem i Adobe Flash Player insticksprogram, varav det allvarligaste kan orsaka körning av opålitlig kod när en webbplats med skadligt innehåll öppnas. Du åtgärdar problemet genom att uppdatera insticksprogrammet för Flash Player till version 10.0.32.18. Mer information finns på Adobes webbplats på http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb09-10.html

Viktigt! Omnämnandet av webbplatser och produkter från tredje part görs endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer eller stöd. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av information eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple tillhandahåller detta endast för att underlätta för våra användare. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och garanterar inte att den är korrekt eller tillförlitlig. Det finns risker med användningen av all information och alla produkter som finns på internet, och Apple tar inget ansvar i detta avseende. Observera att en tredje parts webbplats är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på den webbplatsen. Kontakta säljaren för ytterligare information.