Böjlig kabel för batterihanteringsenhet för MacBook Pro (16 tum, 2023)

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• ESD-säker pincett

• Nylonpetverktyg (svart)

Borttagning

Viktigt

Byt ut den böjliga BMU-kabeln om den är skadad.

1. Vik tillbaka styrplattans böjliga kabel försiktigt för att komma åt den böjliga BMU-kabeln.

2. Använd en ESD-säker pincett för att dra tillbaka polyesterfilmfliken från den böjliga BMU-kabelns låsspärr.

3. Använd det svarta petverktyget för att fälla upp låsspärren på den böjliga BMU-kabelns kontakt.

4. Använd en ESD-säker pincett för att försiktigt dra ut den böjliga BMU-kabelns ände från kontakten.

Återmontering

1. Använd en ESD-säker pincett för att föra in den böjliga BMU-kabelns ände i kontakten.

2. Använd det svarta petverktyget för att fälla ned låsspärren på den böjliga BMU-kabelns kontakt.

3. Tryck på polyesterfilmfliken över kontakten.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: