Copyright 2023 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Apple, Apple-logotypen, Apple Pay, Apple Studio Display, EarPods, Face ID, FaceTime, Find My, iMac, iMessage, iPhone, Lightning, Mac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, macOS, Mac Pro, Mac Studio, MagSafe, Photo Booth, Siri, Taptic Engine, Touch ID och TrueDepth är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder och regioner.

Multi-Touch och Touch Bar är varumärken som tillhör Apple Inc.

AppleCare och iCloud är servicemärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder och regioner.

Apple, One Apple Park Way, Cupertino CA 95014

IOS är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Cisco i USA och i andra länder och regioner och används under licens.

Ordmärket Bluetooth® och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Apple sker under licens.

Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.

Informationen i den här handboken har kontrollerats för att vara korrekt. Apple ansvarar inte för tryck- eller korrekturfel.