Apple FIPS Cryptographic Modules 6.0 för OS X El Capitan 10.11

Läs om OS X Cryptographic Modules: Apple OS X CoreCrypto Module 6.0 och Apple OS X CoreCrypto Kernel Module 6.0.

OS X El Capitan Cryptographic Modules – Apple OS X CoreCrypto Module 6.0 och Apple OS X CoreCrypto Kernel Module 6.0 – behöver inte konfigureras för aktivering av ett ”FIPS-läge” som ger kompatibilitet med FIPS 140-2 på enheter där OS X El Capitan 10.11 körs.

Utförliga instruktioner om hur du använder modulerna finns i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance OS X El Capitan 10.11.