Byta in inlösningskoder för ”Pro Apps Bundle for Education”

Byt in inlösbara koder från Pro Apps Bundle for Education för appar som du kan distribuera till hanterade enheter.

Om du har köpt Pro Apps Bundle for Education och din organisation är registrerad i Apple School Manager kan du byta oinlösta appkoder för appar som du har köpt separat eller som var förinstallerade i Mac-datorn vid köpet för applicenser som du kan använda med hanterad distribuering. Apparna läggs till i det Content Manager-konto som du anger.

Få Pro Apps Bundle for Education

Du kan köpa Pro Apps Bundle for Education från Apple Online Store för utbildning1. När du köpt paketet får du ett e-postmeddelande med inlösningsbara innehållskoder för varje app. Du kan endast byta in oinlösta koder.

Inbyteskoder för hanterade distribueringsappar

1. Gå till webbformuläret Utbildningssupport.

2. Välj Other (Övrigt) i menyn Tell us about your issue (Berätta för oss om ditt problem).

3. Fyll i de obligatoriska fälten och skicka in formuläret.

När du har skickat in formuläret kontaktar en Apple-supportrådgivare dig för att be om en lista med oinlösta appkoder att byta in och Content Manager-kontot du vill lägga till de hanterade distribueringsapparna till.

När du har fått de utbytta apparna kan du inte byta distributionsmetod.

1Priserna för utbildning för enskilda i Apple Online Education Store gäller för universitetsstudenter, studenter som ska börja på universitetet, föräldrar som köper åt universitetsstudenter, lärare, hemundervisningslärare och personal inom alla årskurser.