Vad du ska göra innan du säljer eller ger bort din Apple TV 4K eller Apple TV HD

Förbered din Apple TV för en ny ägare. Använd följande steg för att nollställa den till fabriksinställningarna och ta bort den från dina associerade enheter.

Följ dessa steg för att ta bort all personlig information från din Apple TV och återställa den till fabriksinställningarna. När du har nollställt din Apple TV kan du läsa om hur du tar bort den från listan med associerade enheter och gör plats för nya enheter.

1. Öppna Inställningar > System > Nollställ på din Apple TV.

2. Välj ett alternativ för att nollställa:

• Nollställ: Det här alternativet är det snabbaste sättet att återgå till fabriksinställningarna på din Apple TV. Det här alternativet kräver ingen internetanslutning.

• Nollställ och uppdatera: Det här alternativet återställer Apple TV till fabriksinställningarna och installerar programuppdateringar. Det här alternativet kräver en internetanslutning.

3. Din Apple TV måste vara ansluten till en strömkälla tills nollställningsprocessen är klar. Nollställning raderar allt innehåll, alla inställningar och all personlig information.

4. Öppna Inställningar på din iPhone eller iPad.

5. Tryck på ditt namn.

6. Rulla ned och tryck på Apple TV:n som du ska sälja eller ge bort.

7. Tryck på Ta bort från konto.