Om iOS 7-uppdateringar

Den här uppdateringen innehåller en fantastisk ny design och hundratals nya funktioner.

iOS 7.1.2

Den här uppdateringen innehåller buggfixar och säkerhetsuppdateringar, bland annat:

• Förbättrar anslutning och tillförlitlighet med iBeacon.

• Löser ett problem med dataöverföring för en del tillbehör från tredje part, inklusive streckkodsskannrar.

• Korrigerar ett problem med dataskyddsklass för Mail-bilagor.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.1.1

Den här uppdateringen innehåller förbättringar, buggfixar och säkerhetsuppdateringar, bland annat:

• Innehåller ytterligare förbättringar för fingeravtrycksigenkänning med Touch ID.

• Löser ett problem som kan påverka svarstiden för tangentbord.

• Löser ett problem med att använda Bluetooth-tangentbord när VoiceOver är aktiverat.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.1

Den här uppdateringen innehåller förbättringar och buggfixar, bland annat:

• CarPlay

• Upplev iOS specialdesignat för att användas i bilen.

• Anslut helt enkelt iPhone till ett CarPlay-aktiverat fordon.

• Innehåller stöd för Telefon, Musik, Kartor, Meddelanden och ljudappar från tredje part.

• Du styr allting med hjälp av Siri och bilens tryckskärm och knappar.

• Siri

• Du kan nu manuellt styra när Siri lyssnar genom att hålla hemknappen nedtryckt när du talar och släppa den när du är färdig, som ett alternativ till att låta Siri automatiskt märka när du slutar tala.

• Har nu nya, mer naturliga manliga och kvinnliga röster för japanska, mandarin, samt brittisk och australisk engelska.

• iTunes-radio

• Innehåller ett sökfält ovanför Stationer i blickfånget där du enkelt kan skapa stationer baserat på din favoritartist eller favoritlåt.

• Köp album med ett enkelt knapptryck från Spelas nu.

• Prenumerera på iTunes-matchning på din iPhone, iPad eller iPod touch och njut av iTunes-radio reklamfritt.

• Kalender

• Innehåller alternativet att visa aktiviteter i månadsvyn.

• Landsspecifika helgdagar har lagts till automatiskt för många länder.

• Hjälpmedel

• Alternativet för fet text inkluderar nu tangentbordet, kalkylatorn och många symbolglyfer.

• Alternativet Minska rörelse omfattar nu även Väder, Meddelanden och gränssnittsanimeringar för multitasking.

• Innehåller nya alternativ för knappformer, mörkare appfärger och minskad vitpunkt.

• Innehåller en ny kamerainställning som automatiskt aktiverar HDR på iPhone 5s.

• Innehåller stöd för iCloud-nyckelring i ytterligare länder.

• Uppringningsnotiser från FaceTime tas bort automatiskt om du svarar på en annan enhet.

• Fixar en bugg som ibland kunde göra att hemskärmen krashade.

• Förbättrar fingeravtrycksigenkänning med Touch ID.

• Förbättrar prestanda på iPhone 4.

• Fixar visningen av Mails bricka för olästa brev för mängder över 10 000.

• Innehåller ytterligare finjusteringar av gränssnittet.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.0.6

Den här säkerhetsuppdateringen innehåller en lösning för verifiering av en SSL-anslutning.

Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på webbsidan: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

Tillgänglig via iTunes.

iOS 7.0.5

Korrigerar nätverksetablering för vissa iPhone 5s- och iPhone 5c-modeller som sålts i Fastlandskina.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.0.4

Innehåller buggfixar och förbättringar, bland annat åtgärdas ett problem som gjorde att FaceTime-samtal misslyckades för en del användare.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.0.3

Den här uppdateringen innehåller förbättringar och buggfixar, bland annat:

• Lägger till iCloud-nyckelring som håller reda på dina kontonamn, lösenord och kreditkortsnummer på alla enheter du har godkänt.

• Lägger till en lösenordsgenerator som Safari använder till att föreslå unika och svårgissade lösenord för dina konton på webben.

• Uppdaterar låsskärmen till att försena visningen av ”dra för att låsa upp” om Touch ID används.

• Återinför möjligheten att söka på webben och Wikipedia via Spotlight-sökning.

• Löser ett problem som gjorde att en del användare inte kunde skicka iMessage-meddelanden.

• Löser ett problem som kunde förhindra iMessage-aktivering.

• Förbättrar systemets stabilitet vid användning av iWork-appar.

• Löser ett problem med accelerometerns kalibrering.

• Åtgärdar ett problem som kunde göra att Siri och VoiceOver använde en röst av lägre kvalitet.

• Fixar en bugg som kunde låta någon kringgå den låsta skärmens lösenkod.

• Förbättrar inställningen Minska rörelse så den minimerar både rörelse och animering.

• Löser ett problem som kunde göra att VoiceOver-inmatning var för känslig.

• Uppdaterar inställningen Fet text till att även ändra texten på knappsatsen för uppringning.

• Löser ett problem som kunde göra att övervakade enheter blev oövervakade när programvaran uppdaterades.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.0.2

Programuppdatering iOS 7.0.2

• Fixar buggar som kunde låta någon kringgå den låsta skärmens lösenkod.

• Återinför ett grekiskt tangentbordsalternativ för lösenkodsinmatning.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns påhttp://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE

iOS 7.0.1

Den här uppdateringen innehåller programkorrigeringar och förbättringar.

Obs! För iPhone 5c och iPhone 5s

Tillgängligt via iTunes och trådlös anslutning.

Mer information finns i iOS: Så här uppdaterar du iPhone, iPad och iPod touch.

iOS 7

Den här uppdateringen innehåller en fantastisk ny design och hundratals nya funktioner, bland annat:

• Ny design

• Hela systemet och alla inkluderade appar har designats om

• Subtila rörelser och animeringar — lager och genomskinlighet ger djup

• Elegant ny färgpalett och förfinad typografi

• Uppdaterade systemljud och ringsignaler

• Kontrollcenter

• Snabb åtkomst till de mest använda reglagen och apparna med ett svep från skärmens nederkant

• Stäng av eller slå på flygplansläge, Wi-Fi, Bluetooth och Stör-ej, justera skärmljusstyrka, styr medieuppspelning, slå på AirPlay och AirDrop

• Direkt åtkomst till ficklampa, timer, kalkylator, kamera och musikreglage

• Förbättringar i Notiscenter

• Ny dagsvy med en översikt av din dag, med väder, kalender och aktier

• Notiser som avfärdas på en enhet avfärdas på alla dina enheter

• Förbättrad multitasking

• Förhandsvisning av skärmarna när du växlar mellan öppna appar

• Tillåter alla appar att hållas uppdaterade i bakgrunden

• Förbättringar i Kamera

• Svep mellan olika kameralägen: video, stillbild, kvadratiskt format och panorama

• Kamerafilter i realtid med iPhone 4S eller senare och iPod touch (femte generationen)

• Förbättringar i Bilder

• Organiserar dina bilder och videor baserat på tid och plats i Ögonblick automatiskt

• Bilddelning med iCloud har nu stöd för att låta andra bidra med bilder, stöd för videor och en ny aktivitetsvy

• Lägg till kamerafiltereffekter

• Stöd för Flickr och Vimeo

• AirDrop

• Dela innehåll med andra i närheten snabbt och enkelt

• Säkert krypterade överföringar utan nätverk eller inställningar

• Stöds på iPhone 5, iPad (fjärde generationen), iPad mini och iPod touch (femte generationen) — kräver iCloud-konto

• Förbättringar i Safari

• Ny flikvy för iPhone som gör det möjligt att snabbt växla mellan öppna sidor

• Ett smart sökfält för både webbsökningar och webbadresser

• Delade länkar visar webbsidor som delats av de du följer på Twitter

• iTunes-radio

• Strömmande radiotjänst

• Välj bland över 250 sammanställda och genrebaserade stationer

• Skapa din egen station baserat på din favoritartist eller favoritlåt

• Förbättringar i Siri

• Nya, mer naturliga manliga och kvinnliga röster för amerikansk engelska, franska och tyska

• Integrerade sökresultat från Wikipedia, Twitter och Bing

• Ändra inställningar för bland annat Wi-Fi, Bluetooth och ljusstyrka

• Stöds på iPhone 4S, iPhone 5, iPad med Retina-skärm, iPad mini och iPod touch (femte generationen)

• Förbättringar i App Store

• Visa appar som är relevanta för din nuvarande plats med funktionen Populära i närheten

• Upptäck appar för de små i kategorin Barn

• Håll appar uppdaterade automatiskt

• Aktiveringslås med Hitta min iPhone

• Nu måste du ange ditt Apple-ID:s lösenord om du vill stänga av Hitta min iPhone, radera eller återaktivera enheten, eller logga ut från iCloud

• Ett anpassat meddelande kan visas på enheten även efter fjärradering

• Förbättringar i iTunes Store

• Provlyssna och köp låtar du hört på iTunes-radio när du är i iTunes Store

• Lägg till i, eller handla från, din iTunes-önskelista

• Lös in presentkort för iTunes genom att skanna kortets kod med kameran

• Förbättringar i Musik

• Spela upp inköpt musik från iCloud

• Vänd på din iPhone eller iPod touch så kan du bläddra bland din musik på albumväggen

• Förbättringar i Videor

• Spela upp inköpta filmer och TV-program från iCloud

• Visa liknande filmer och TV-program under Relaterade

• Förbättringar i Kartor

• Steg-för-steg-navigering för gång

• Automatiskt nattläge

• Bokmärken delas mellan enheter via iCloud

• Förbättringar i Mail

• Nya smarta brevlådor, bland annat Oläst, Bilagor, Alla utkast och Till eller Kopia

• Förbättrad sökning

• Visa anteckningar i PDF-filer

• FaceTime-röstsamtal

• Blockera vissa kontakter från att nå dig via Telefon, Meddelanden och FaceTime

• Stöd för att skicka långa MMS-meddelanden

• Visa Spotlight-sökning på alla hemskärmar genom att dra nedåt

• Skanna in nya Passbook-kuponger

• Nya signaler för uppringning, påminnelser, varningar och systemljud

• Definitioner av markerat ord för ytterligare språk: holländska, italienska och koreanska

• Lutningsmätare i Kompass

• Stöd för Wi-Fi HotSpot 2.0

• Hjälpmedelsfunktioner

• Användare med begränsad finmotorik kan nu styra enheter med hjälp av Reglagestyrning

• Anpassningsbar undertextningsstil

• Stöd för handskriftsinmatning i VoiceOver

• Stöd för matematisk inmatning med hjälp av Nemeth-punktskriftstext i VoiceOver

• Välj bland flera olika premiumröster för uppläsning av markering och VoiceOver

• Stöd för iPhone-hörapparater och stereoljud för iPhone 5 och iPod touch (femte generationen)

• Funktioner för företag

• Hantera vilka appar och konton som används till att öppna dokument och bilagor

• VPN per app

• Licenshantering för App Store

• Enkel inloggning (Single Sign-On)

• Fjärrinställning av hanterade appar

• Automatiskt dataskydd för appar från tredje part

• Synkronisering av Exchange-anteckningar

• Installera egna typsnitt

• Nya hanteringsförfrågningar och begränsningar

• Funktioner för utbildning

• Mobile Device Management för Apple TV

• Begär skärmdubblering via AirPlay från en elevs enhet till Apple TV

• Förinställ AirPlay-mål och AirPrint-skrivare

• Förenklad MDM-registrering

• Möjlighet att begränsa ändringar på konton

• Webbinnehållsfiltrering

• Auktoriserade appar kan starta enappsläge

• Ställ in hjälpmedelsinställningar för enappsläge

• Funktioner för Fastlandskina

• Tencent Weibo-integrering

• Kinesisk-engelsk ordbok

• Förbättrad handskriftsinmatning med förbättrad precision, oberoende streckordning och stöd för samtidig inmatning av flera tecken

• Buggfixar

En del funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder eller områden.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE