Batteri för Mac mini (2023 med M2 Pro)

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Nitrilhandskar eller luddfria handskar

• Nylonpetverktyg (svart)

Viktigt

Den här modellen kräver ett BR1632A-batteri. Ersättningsbatterier kan köpas hos återförsäljare av elektronikvaror.

Borttagning

1. För in den platta änden på det svarta petverktyget bakom batteriet enligt bilden.

2. Kläm batteriet enligt bilden och lyft det lite (1). Skjut sedan batteriet ut ur batteriuttaget och mot fläkten (2).

• Obs! Använd nitrilhandskar för bättre grepp när du tar bort batteriet.

Återmontering

Varning

Installera endast ett BR1632A-batteri. Det finns en risk för explosion om batteriet installeras på fel sätt eller ersätts med fel typ av batteri. Lämna uttjänta batterier till återvinning i enlighet med lokala miljöskyddsföreskrifter.

1. Inspektera batteriuttaget för att se till att det är fritt från skräp.

2. För in batteriet i batteriuttaget. Se till att de negativa (-) sidorna är vända bort från kylflänsen.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: