Om Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 version 1 för Tiger

Programuppdateringen Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 version 1 har stöd för plattformsöverskridande J2SE 5.0-program och J2SE 5.0-baserade applets i Safari på Mac OS X 10.4 Tiger.

Den här uppdateringen ändrar inte standardversionen av Java på din Mac från Java 1.4.2 till J2SE 5.0, även om Java-program som kräver J2SE 5.0 kan begära det. Du kan ändra den föredragna Java-versionen för program och applets genom att använda det nya Java-inställningsverktyget. Det här verktyget installeras med J2SE 5.0-uppdateringen på /Applications/Utilities/Java/J2SE 5.0/.

Installera J2SE 5.0 version 1

1. Hämta J2SE 5.0-uppdateringen här.

2. Dubbelklicka på skivabildsfilen J2SE50Release1.dmg som du hämtade, så monteras den och visas som en skiva i Finder.

3. Öppna den monterade skivan och dubbelklicka sedan på symbolen Installeraren.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

Mjukvaruutvecklare kan besöka Java Reference Library för information om den här versionens funktioner.