Spela in skärmen på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du kan skapa skärminspelning med ljud på din iPhone, iPad och iPod touch.

Ingen bildtext för den här bilden

Så här spelar du in skärmen

1. Gå till Inställningar > Kontrollcenter och tryck sedan på knappen Lägg tillNo alt supplied for Image intill Skärminspelning.

2. Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller på din iPad.

3. Tryck på den grå inspelningsknappen  och vänta sedan på tresekundersnedräkningen.

4. Avsluta Kontrollcenter för att spela in din skärm.

5. Stoppa inspelningen genom att trycka på knappen SkärminspelningNo alt supplied for Image längst upp på skärmen och sedan på stoppknappenNo alt supplied for Image. Eller öppna Kontrollcenter och tryck på den röda inspelningsknappen röd inspelningssymbol.

Gå till appen Foton och välj din skärminspelning.

Vissa appar kanske inte tillåter dig att spela in ljud eller video. Du kan inte spela in din skärm och använda skärmdubblering samtidigt.

Läs mer

Läs om hur du tar en skärmavbild på din iPhone.