Om du får en varning om att ditt meddelande levererats som skräppost

I iOS 13.3 och senare ingår förbättringar för att minimera antalet skräppostmeddelanden i appen Meddelanden, och dessa kan påverka vissa meddelanden som du skickar.

Om ditt meddelande levererats som skräppost

Om du försöker skicka ett meddelande till någon och får en varning om att meddelandet har levererats som skräppost kan du prova med följande:

• Be personen som du försöker skicka meddelande till att lägga till ditt telefonnummer i sina kontakter.

• Be personen som du försöker skicka meddelande till att skicka dig ett meddelande som start på konversationen.

• Gå till Inställningar > Meddelanden > Skicka och ta emot på din enhet. Se till att det bara är ditt telefonnummer som är valt under Börja nya konversationer från. Om ditt Apple-ID är valt kommer meddelandena att levereras som skräppost.

iPhone-skärm som visar inställningarna för iMessage
  • Om du använder en iPad eller iPod touch aktiverar du SMS-koppling från din iPhone.