Om säkerhetsuppdatering 2007-009 1.1

I det här dokumentet beskrivs säkerhetsuppdatering 2007-009, som kan hämtas och installeras via inställningarna för Programuppdatering eller från Apples hämtningsbara filer.

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. Mer information om Apples produktsäkerhet finns på webbplatsen för Apples produktsäkerhet.

Information om PGP-nyckeln från Apple Product Security finns i Så här använder du en PGP-nyckel från Apple Product Security.

Om möjligt används CVE-ID:n som referenser till ytterligare information om säkerhetsproblem.

Mer information om andra säkerhetsuppdateringar finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Säkerhetsuppdatering 2007-009 1.1

Säkerhetsuppdatering 2007-009 1.1 åtgärdar ett problem som introducerades i säkerhetsuppdatering 2007-009 som kan göra att Safari oväntat avslutas när du surfar på vissa webbplatser.

Säkerhetsinnehållet förändras inte i säkerhetsuppdatering 2007-009. Säkerhetsinnehållet i säkerhetsuppdatering 2007-009 och säkerhetsuppdatering 2007-009 1.1 är tillgängligt här.

Säkerhetsuppdatering 2007-009 1.1 kommer att installeras med säkerhetsuppdatering 2007-009, och installationen rekommenderas för att lösa Safari-problemet.

System som ännu inte har installerat säkerhetsuppdatering 2007-009 behöver bara installera säkerhetsuppdatering 2007-009 1.1.