Om du inte kan konfigurera ett eSIM på din iPhone

Lär dig vad du ska göra om du inte kan konfigurera ett eSIM på din iPhone.

Vad är ett eSIM?

Ett eSIM-kort är ett digitalt SIM-kort som gör det möjligt för dig att aktivera ett mobilabonnemang från din operatör utan att behöva använda ett fysiskt SIM-kort.

Läs mer om eSIM

Det här behöver du

* iPhone 14-modeller som endast har eSIM kan aktiveras utan ett Wi-Fi-nätverk.

Gör så här

Gå till Inställningar > Allmänt > Om och sök efter siffrorna under EID. Om det inte finns några siffror, kontakta Apple-support.

Efter att ha följt varje steg nedan, öppna Kontrollcenter genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn. Kontrollera om din operatör visas i statusfältet. Om inte går du vidare till nästa steg.

1. Slå på och av flygplansläget.

2. Gå till Inställningar > Mobil och kontrollera om numret du försöker aktivera visas. Om det visas stänger du av linjen och slår sedan på den igen.

3. Starta om din enhet eller dina enheter.

Om du fortfarande inte kan konfigurera ditt eSIM-kort kontaktar du din operatör.