Om bilder saknas när du har gått med i ett delat iCloud-bildbibliotek

Om du flyttade bilder till ett delat bibliotek ser du inte dessa bilder på en iPhone eller iPod touch med iOS 16 eller tidigare, en iPad med iPadOS 15 eller tidigare, en Mac med macOS Monterey eller tidigare, en Apple TV med tvOS 15 eller tidigare eller på en pc med iCloud för Windows 13 eller tidigare.

Delat iCloud-bildbibliotek är endast tillgängligt på en iPhone med iOS 16.1 eller senare, en iPad med iPadOS 16.1 eller senare, en Mac med macOS Ventura 13 eller senare, en Apple TV med tvOS 16 eller senare eller på en pc med iCloud för Windows 14 eller senare. Om du öppnar appen Bilder på en enhet som inte är uppdaterad till en version som stöds ser du inte bilderna du flyttade från det personliga till det delade biblioteket. Läs mer om delat iCloud-bildbibliotek.

Visa bilderna på en enhet som är uppdaterad till en version av iOS, iPadOS, macOS, tvOS som stöds eller på valfri enhet med valfri programvaruversion på iCloud.com.

Publiceringsdatum: