Ladda det inbyggda batteriet i tangentbordet, musen eller styrplattan från Apple

Läs om hur du laddar det inbyggda batteriet i Magic Keyboard, Magic Mouse och Magic Trackpad.

Ladda enheten

För att ladda enhetens batteri ansluter du en Lightning-till-usb-kabel till Lightning-porten, och sedan ansluter du andra änden av kabeln till Mac-datorn eller en usb-strömadapter. För bästa prestanda vid batteriladdning kontrollerar du att enheten är på medan den laddas.

Magic Keyboard och Magic Trackpad kan användas medan de laddas. Magic Mouse kan inte användas medan den laddas.

Kontrollera batteriets status

För att kontrollera enhetens laddningsnivå klickar du på Kontrollcenter-symbolenNo alt supplied for Image i ​​menyraden och klickar sedan på Bluetooth. Eller klicka på Bluetooth-menynNo alt supplied for Imagei menyraden.

Hitta Lightning-porten på Apple-enheter

Lightning-porten på Magic Keyboard finns i mitten på enhetens baksida:

Lightning-porten på Magic Mouse finns på enhetens undersida, under texten och märkningarna:

Lightning-porten på Magic Trackpad finns i mitten på enhetens baksida:

Läs mer

Om du har en äldre trådlös mus, tangentbord eller styrplatta från Apple med borttagningsbara batterier ska du läsa om hur du installerar batterier.