Om du ser meddelandet Det gick inte att läsa in fjärrinnehållet privat överst i ett e‑postmeddelande

Om Mail visar ett meddelande om att det inte går att läsa in fjärrinnehåll privat kan du trycka på Läs in innehåll för att visa innehållet.

I iOS 15, iPadOS 15 och senare döljer Integritetsskydd i Mail din IP-adress så att e-postavsändare inte kan fastställa din plats eller koppla den till din övriga onlineaktivitet.

I vissa fall kan Mail inte hämta fjärrinnehåll i ett e-postmeddelande på ett privat sätt. Det här kan ske om du använder ett VPN (virtuellt privat nätverk).

Mail läser inte in det här innehållet utan ditt godkännande och meddelar dig istället att det inte går att läsa in fjärrinnehållet privat.

Du kan trycka på Läs in innehåll eller kringgå varningen och tillåta att Mail tar emot fjärrinnehållet utan att använda Integritetsskydd i Mail. Om din enhet använder ett VPN för det här innehållet kommer det att läsas in via ditt VPN istället för genom Integritetsskydd i Mail.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.