Flytta innehåll från iMovie Theater till iCloud-bilder

Spara dina filmer och trailrar till iCloud-bilder för att kunna se dem på andra enheter, inklusive Apple TV.

iMovie har inte längre stöd för att dela till iMovie Theater, och appen iMovie Theater är inte längre tillgänglig på Apple TV. Flytta dina videor till iCloud-bilder för att se innehåll från iMovie Theater på alla dina enheter, inklusive Apple TV. Var noga med att slå på iCloud-bilder på innan du fortsätter.

Läs om vad du kan göra om du inte använder iCloud-bilder.

Flytta videor till iCloud-bilder på en iPhone eller iPad

Börja med att hämta filmerna till din enhet i iMovie på iPhone eller iPad och lägg sedan till dem i iCloud-bilder.

1. Gå till vyn Projekt i iMovie.

2. Tryck på Teater högst upp på skärmen. Om du inte ser Bio högst upp på skärmen trycker du på knappen MerIngen bildtext för denna bild och sedan på Visa iMovie Theater.

3. Välj en video genom att trycka på den. Om hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild visas trycker du på hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild och hämtar videon till din enhet.

4. Tryck på knappen DelaIngen bildtext för denna bild, tryck på Spara video och tryck sedan på OK när den har sparats.

5. Upprepa för alla videor som du vill kopiera till iCloud-bilder.

Flytta videor till iCloud-bilder på Mac

1. I iMovie väljer du Fönster > Gå till bion.

2. Klicka på en video för att välja den och klicka sedan på knappen DelaIngen bildtext för denna bild och välj sedan Arkiv.

3. Klicka på popupmenyn Upplösning och välj den högsta upplösning som är tillgänglig. Ange övriga delningsalternativ och klicka på Nästa.

4. Välj var på din Mac du vill spara videon, t.ex. på skrivbordet, och klicka sedan på Spara.

5. Öppna Bilder.

6. Leta upp den sparade filen på din Mac och dra sedan in den till Bilder.

7. Upprepa för alla videor som du vill kopiera till iCloud-bilder.

Om du inte använder iCloud-bilder

Om du inte använder iCloud-bilder sparar du videorna som filer enligt beskrivningen ovan. Flytta dem sedan till ditt bildbibliotek. Du kan också kopiera videofilerna till en mapp på din Mac, till en extern enhet eller till en molnlagring från tredje part som Box. Om du vill titta på dina videor på Apple TV kan du använda AirPlay på iPhone, iPad eller Mac.