Om du inte kan hitta albumet Dubbletter för dubbletter av bilder och videor på en iPhone

Vänta tills din iPhone har slutfört sökningen efter dubbletter av bilder och videor. Om du fortfarande inte kan se albumet Dubbletter läser du om vad du ska göra.

Från och med iOS 16 upptäcker appen Bilder dubbletter av bilder och videor i ditt bildbibliotek och placerar dem i albumet Dubbletter under avsnittet Verktyg.

För att albumet Dubbletter ska visas måste först följande steg utföras på iPhone-enheten:

1. Indexera bildbiblioteket.

2. Hitta dubbletter.

Detekteringsprocessen kräver att iPhone-enheten är låst och ansluten till ström. Beroende på vilka uppgifter som körs i bakgrunden och storleken på bildbibliotek kan processen gå snabbt eller ta upp till några dagar att slutföra.