Om fuktskador på Mac-datorer och tillbehör som inte omfattas av garantin

Läs mer om fuktskador på Mac-datorer och tillbehör som inte omfattas av garantin.

Skada på Mac-datorer och tillbehör på grund av exponering för vätska omfattas inte av Apples ettåriga begränsade garanti eller AppleCare Protection Plan.

AppleCare+ för Mac lägger till ett obegränsat skydd vid oavsiktlig skada mot en självrisk plus tillämplig skatt. Undantag gäller. Se villkoren för AppleCare+ för Mac för mer information.

De senaste bärbara Mac-datorerna och vissa kabelanslutna eller trådlösa tangentbord från Apple har vätskeindikatorer (LCI:er) för att avgöra om produkterna har utsatts för fukt.

Villkoren i tillverkarens garanti gäller som tillägg till rättigheter som regleras i konsumentköplagen. Du kan läsa mer i Apple-produkter och svensk konsumentlagstiftning.

Om du har frågor kontaktar du Apple för att få hjälp med din Mac-dator eller tillbehör.