Om du inte ser din AppleCare-plan på Min support

Registrerade AppleCare-planer anges med din Apple-enhet på Min support. Läs om vad du kan göra om du inte kan se den här planen.

Alla AppleCare-planer finns inte tillgängliga i alla länder och regioner.

Hitta din AppleCare-plan

1. Logga in på Min support med ditt Apple-ID och lösenord.

2. Under Mina enheter hittar du Apple-enheter med registrerade AppleCare-planer.

Om du köper din Apple-enhet och en AppleCare Protection Plan samtidigt registrerar vi den automatiskt åt dig. Vi registrerar även AppleCare+-planer automatiskt så att du slipper göra det själv.

Om du har glömt ditt Apple-ID eller lösenord kan du läsa om vad du kan göra.

Om du inte ser din plan

Om du inte ser din AppleCare-plan under din Apple-enhet:

• Din enhet är kanske inte registrerad med en AppleCare-plan. Om du köpte din AppleCare Protection Plan från Apple Online Store, behöver du registrera den med Min support.

• Din AppleCare-plan är kanske registrerad med ett annat Apple-ID. Om du har flera Apple-ID:n loggar du ut från Min support och loggar sedan in igen med ett annat Apple-ID och lösenord. Sedan letar du efter din AppleCare-plan under Mina enheter.

Om din plan är registrerad med fel Apple-ID

Om din AppleCare-plan anges under ett Apple-ID som du inte vill använda längre kontaktar du Apple-supporten. Vi kan hjälpa dig att samla din enhet och dina AppleCare-planer under det Apple-ID du föredrar.

Det här behöver du ha när du kontaktar oss:

• AppleCare-avtalsnummer

• Serienumret för din Apple-enhet

• Det Apple-ID du vill använda och eventuella Apple-ID:n som du inte vill använda

• Kvittot på din Apple-enhet och AppleCare-planen

Om du ser din AppleCare Protection Plan men informationen är felaktig kan du uppdatera den online.

Om du fortfarande inte hittar din plan

Om du inte hittar din enhet när du loggar in på Min support, kanske du har flera Apple-ID:n utan att veta om det. Gå till Apple-ID-kontosidan och klicka på Har du glömt ditt Apple-ID eller lösenord? När du tillfrågas om ditt Apple-ID klickar du på Har du glömt ditt Apple-ID.

Om du fortfarande behöver hjälp kontaktar du Apple-supporten.