Nyheter om uppdateringarna av den fasta mjukvaran för AirTag

Läs mer om vilka ändringar och funktioner som ingår i uppdateringarna av den fasta mjukvaran för din AirTag.

Uppdatering av fast mjukvara för AirTag 2.0.61

• Buggfixar och andra förbättringar.

Uppdatering av fast mjukvara för AirTag 2.0.36

• Åtgärdar ett problem med att accelerometern inte aktiveras i vissa scenarier.

Uppdatering av fast mjukvara för AirTag 2.0.24

• Aktiverar Precisionssökning för att hjälpa till att hitta en upptäckt okänd AirTag som rör sig med dig.

• Om din iPhone är vaken, varnar en avisering dig när en AirTag som har kommit bort från sin ägare rör sig tillsammans med dig och avger ett ljud för att visa att den har rört sig.

Dessa funktioner kräver iOS 16.2 eller senare.

Precisionssökning kräver en iPhone-modell med stöd för ultrabredband.

Uppdatering av fast mjukvara för AirTag 1.0.301

• Finjustera det oönskade spårningsljudet så att det blir lättare att hitta en okänd AirTag.

Kräver iOS 14.5 eller senare.

Kontrollera den fasta mjukvarans version

1. Öppna appen Hitta.

2. Tryck på fliken Föremål.

3. Välj din AirTag i listan med föremål.

4. Om du trycker på namnet på din AirTag visas serienumret och den fasta mjukvaruversionen.

Uppdatera AirTag

• Se till att du har iOS 14.5 eller senare för att kunna uppdatera din AirTag.

• Du erbjuds regelbundet uppdateringar av den fasta mjukvaran när din AirTag är inom räckhåll för Bluetooth på din iPhone.