Logga in med din tv-leverantör på din iPhone, iPad eller iPod touch

Logga in med din tv-leverantör på din iPhone, iPad eller iPod touch och få omedelbar tillgång till de videoappar som stöds och som ingår i ditt betal-tv-abonnemang.

Möjligheten att logga in med din tv-leverantör kan variera beroende på land eller region.

Logga in med din tv-leverantör Logga ut från din tv-leverantör

Logga in med din tv-leverantör

Du kan logga in med din tv-leverantör i Inställningar eller första gången du använder en app som stöds. När du har loggat in kommer alla appar som stöds att logga in dig automatiskt så du behöver inte ange din information igen. Om din tv-leverantör har sin egen app kan det hända att din enhet hämtar appen automatiskt när du har loggat in.

Logga in från din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan endast logga in med en tv-leverantör i taget. Gör så här:

1. Se till att du har den senaste versionen av iOS eller iPadOS.

2. Gå till appen Inställningar och tryck sedan på TV-leverantör.

3. Välj din tv-leverantör* i listan. Du kan också rulla ned för att välja en tv-leverantör från ett annat land eller en annan region.

ios15-iphone12-pro-settings-tv-provider-search
  4. Ange kontouppgifterna till din tv-leverantör. Kontakta din tv-leverantör om du är osäker.

5. Tryck på Logga in när du har angett kontouppgifterna till din tv-leverantör.

*Om det finns stöd för att logga in med din tv-leverantör blir du tillfrågad om att ange det användarnamn och lösenord som du har hos din leverantör. Om det inte finns stöd för att logga in med din tv-leverantör så sparas leverantören och du behöver inte välja den igen. Men du måste fortfarande logga in på alla appar med kontouppgifterna från din tv-leverantör.

Byta eller logga ut från din tv-leverantör

Om du byter tv-leverantör kan du ta bort kontouppgifterna till din leverantör eller ställa in en ny:

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Tryck på TV-leverantör.

3. Tryck på Ta bort TV-leverantör eller Logga ut.

4. Tryck igen för att bekräfta i popup-fönstret som visas.

5. Välj din nya tv-leverantör från listan och följ sedan stegen för att logga in.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.