Om du har dubblerade händelser i iCloud-kalendern

Följ dessa steg om du ser dubblerade kalendrar eller händelser på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc efter att du har konfigurerat iCloud-kalendern.

Säg upp prenumerationen på kalendrar på din iPhone

Läs om vad du ska göra om du får oönskade kalenderinbjudningar eller notiser om händelser på din iPhone.

Gömma och visa kalendrar på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Så här gömmer och visar du kalendrar i appen Kalender på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryck på Kalendrar.

2. Markera eller avmarkera kalenderns kryssruta i kalenderlistan för att visa eller dölja händelser i en kalender.

Så här döljer och visar du kalendrar i appen Kalender på din Mac:

1. Välj Visa > Visa kalenderlista.

2. Markera eller avmarkera kalenderns kryssruta i kalenderlistan för att visa eller dölja händelser i en kalender. Tryck på Kommando-tangenten medan du markerar eller avmarkerar kryssrutan för en kalender för att visa eller dölja händelser från alla kalendrar.

Gömma och visa kalendern med helgdagar och födelsedagar

Så här gömmer och visar du helgdagar och födelsedagar i appen Kalender på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryck på Helgdagar och födelsedagar för att visa nationella helgdagar och födelsedagar från Kontakter i dina händelser.

2. Markera eller avmarkera Visa kalendern med helgdagar eller Visa kalendern med födelsedagar.

Så här gömmer och visar du helgdagar och födelsedagar i appen Kalender på din Mac:

1. Välj Kalender > Inställningar och klicka sedan på Allmänt.

2. Markera eller avmarkera Visa kalendern med födelsedagar.

Om du ser flera födelsedagshändelser för en kontakt på din iPhone, iPad eller iPod touch kontrollerar du om du har mer än ett kontaktkort för den personen. Öppna appen Kontakter, tryck på sökfältet högst upp och skriv namnet på kontakten. Om du ser flera resultat för samma kontakt trycker du på kontakten och sedan på redigera för att hantera, radera eller samla ihop deras kontaktinformation.

Ta bort lokala kalendrar på din Mac eller pc

Så här tar du bort lokala kalendrar på din Mac:

1. Arkivera eller kopiera dina iCloud-kalenderdata.

2. Klicka på den kalender du vill radera i avsnittet På min Mac.

3. Du kan radera kalendrar på två sätt:

• Välj Redigera > Radera.

• Högerklicka och välj Radera.

Så här tar du bort lokala kalendrar på din pc:

1. Arkivera eller kopiera dina iCloud-kalenderdata.

2. I Mina kalendrar på din pc högerklickar du på den kalender du vill radera och väljer Ta bort kalender. Det går inte att ta bort standardkalendern i Outlook, men du kan radera alla andra kalendrar som du har behörighet att radera.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.