Om appen Apple Business Essentials

Läs mer om appen Essentials för iOS, iPadOS och macOS.

iPhone som visar skärmen Välkommen till Business Essentials

Apple Business Essentials är en gratis app för att få de appar och support du behöver från ditt företag, allt på ett och samma ställe. Essentials-appen installeras automatiskt när du loggar in med ditt hanterade Apple-ID som är registrerat i Apple Business Essentials enhetshantering.

Appar

På fliken Appar visas alla appar som ditt företag har tilldelat dig. Appar kan komma från App Store (iPhone, iPad och Mac) eller direkt från ditt företag (endast Mac). Om du vill installera en tilldelad app från App Store trycker eller klickar du på hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild. Du kommer inte att debiteras för att ladda ned eller köpa dessa appar. När du använder Essentials för att installera appar kan ditt företag uppdatera eller ta bort dem. Mac-appar som tilldelats dig direkt från ditt företag installeras automatiskt och kan inte tas bort av ditt företag. Om du vill radera en app som ditt företag har tilldelat kan du radera den manuellt.

Enheter

Fliken Enheter visar dig alla dina enheter som hanteras av Apple Business Essentials med en aktiv prenumeration samt deras nuvarande AppleCare-service och rätt till service.

Vissa funktioner i Apple Business Essentials-appen är begränsade tills en organisation verifierar registreringen. Mer information finns i funktionslistan för Apple Business Essentials.

Hantera reparationer

Om du har en enhet som täcks av AppleCare+ for Business Essentials kan du skicka in en reparationsförfrågan och spåra statusen för din reparation på fliken Enheter. Du kan också avboka din förfrågan om den inte längre behövs.

Om du ser ”inloggning krävs”

Om du installerar Essentials-appen från App Store eller loggar ut från din enhet ser du ett meddelande om att inloggning krävs och du kommer inte att kunna använda appen. För att använda Essentials-appen tar du bort appen från din enhet och loggar in med ditt hanterade Apple-ID. Om du behöver hjälp kontaktar du din administratör för Apple Business Essentials.

Apple Business Essentials och integritetsskydd

Läs mer om integritetsskydd i Apple Business Essentials.