Hitta eller återskapa en saknad FaceTime-app

Lär dig vad du kan göra om du inte hittar appen FaceTime eller behöver återskapa den på din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Se till att din enhet har stöd för FaceTime. FaceTime är inte tillgängligt eller kanske inte visas på vissa iPhone och iPad som är köpta i Saudiarabien, Pakistan och Förenade Arabemiraten, inklusive Dubai. Med iOS 11.3 eller senare är dock FaceTime tillgängligt på iPhone, iPad och iPod touch i Saudiarabien. Med iOS 12.4 eller senare är dock FaceTime tillgängligt på iPhone, iPad och iPod touch i Pakistan.

2. Gå till Inställningar > Skärmtid > Begränsningar för innehåll och integritet > Tillåtna appar och se till att FaceTime och Kamera är aktiverade. Du kan inte använda FaceTime om Skärmtid är aktiverad för kameran.

3. Sök efter appen FaceTime i Spotlight eller med Siri. Du kanske måste återskapa appen FaceTime om du eller någon annan har tagit bort appen.

4. Uppdatera din enhet till den senaste versionen av iOS eller iPadOS.

Säkerhetskopiera din enhet med hjälp av din dator eller iCloud och återskapa enheten om du fortfarande inte hittar appen FaceTime. När du har återskapat din enhet konfigurerar du den genom att välja din region och ditt språk. Återskapa sedan dina data med hjälp av datorn.