Starta om din iPod touch

Läs mer om hur du stänger av och sedan slår på din iPod touch igen.

Så här startar du om din iPod touch

1. Tryck och håll ned den övre knappen tills reglaget för avstängning visas.

The power button is located on the top of the device
  2. Dra reglaget och vänta sedan i 30 sekunder tills din enhet stängs av. Om din enhet har låst sig eller inte reagerar tvinga din enhet att starta om.

3. Håll den övre knappen intryckt tills du ser Apple-logotypen för att slå på enheten igen.

Går den inte att starta om?

Läs om vad du ska göra om din iPod touch har låst sig, inte startar eller inte svarar.