Hämta Beats-appen om ditt land, din region eller enhet inte har Google Play

Läs om hur du hämtar Beats-appen på Android om du inte har åtkomst till Google Play. Du kan behöva justera säkerhetsinställningarna för att slutföra installationen.

Hämta appen

Installera appen

1. Svep nedåt från toppen av telefonens hemskärm för att öppna Notiscenter.

2. Tryck på Hämta fil för att starta installationen.

3. Om du ser meddelandet Din telefon får inte installera okänd app, trycker du på Inställningar.

4. En bekräftelseskärm visas. Välj Tillåt från källan. Du behöver slutföra den här processen nästa gång du uppdaterar appen.

5. Om du ser ett meddelande med frågan Vill du installera det här programmet? trycker du på Installera. Beats-appen installeras på din enhet.

6. Öppna Beats-appen.