Ställ in avancerade nätverksinställningar i iOS Inställningsassistent

Lär dig hur du använder iOS Inställningsassistent för att ställa in proxyservrar eller andra avancerade nätverkskonfigurationer för din företagsmiljö.

Om du är systemadministratör för ett företag bör du meddela dina användare att ställa in sina nya enheter för avancerade nätverkskonfigurationer med iOS Inställningsassistent.

1. På välkomstskärmen trycker du på hemknappen eller sveper uppåt.

2. Välj ett språk.

3. Välj ett land eller en region.

4. Välj Ställ in manuellt från Snabbstartsskärmen.

5. Tryck på hemknappen eller håll ned sidoknappen i 2 sekunder på skärmen Välj ett Wi-Fi-nätverk.

6. Tryck på Wifi-inställningar.

7. Tryck på infoknappeninfoknappen bredvid ditt nätverksnamn.

Från den här skärmen kan du justera följande inställningar:

• Ställa in en HTTP-proxyserver

• Definiera statiska nätverksinställningar

• Aktivera BootP

• Ställ in DNS