Importera befintliga e-postmeddelanden till iCloud Mail från din anpassade e-postdomän

När du använder anpassad e-postdomän med iCloud Mail kan du importera befintliga e-postmeddelanden från din tidigare e-postleverantör till iCloud Mail och ha all din e-post på ett och samma ställe.

Du kan endast importera dina befintliga e-postmeddelanden från anpassade domäner på webben på iCloud.com.

När du importerar befintliga e-postmeddelanden:

• Dina meddelanden visas i en ny mapp i iCloud Mail med namnet på din tidigare e-postadress.

• Om du hade din e-post organiserad i flera mappar i ditt tidigare e-postkonto visas dessa mappar i den nya mappen.

Innan du importerar dina befintliga e-postmeddelanden till iCloud Mail ska du kontrollera hur många meddelanden du ska importera och se till att du har tillräckligt med iCloud-lagringsutrymme:

• Logga in på din tidigare e-postleverantör för att kontrollera hur mycket befintlig e-post du kommer att importera.

• Om du behöver mer utrymme kan du läsa om hur du hanterar ditt iCloud-lagringsutrymme.

För närvarande stöds inte alla e-postleverantörer.

Importera dina befintliga e-postmeddelanden när du konfigurerar en anpassad e-postdomän

När du konfigurerar din anpassade domän för Mail på iCloud kan du importera dina befintliga e-postmeddelanden:

• När du väljer en e-postadress att använda som standard visas alternativet Importera e-post.

• Välj den e-postadress som du vill importera meddelanden från. Du kan importera meddelanden från andra e-postadresser senare.

• Välj Fortsätt för att logga in på ditt tidigare e-postkonto och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra importen av dina befintliga meddelanden.

Beroende på hur många e-postmeddelanden du importerar kan det ta lite tid innan du börjar se de importerade e-postmeddelandena.

Importera dina befintliga e-postmeddelanden senare

1. Gå till iCloud.com

2. Välj Kontoinställningar.

3. Välj Hantera i avsnittet Anpassad e-postdomän.

4. Välj den e-postadress som du vill importera e-post från, bläddra nedåt och välj knappen Importera e-post (eller välj knappen Lägg tillIngen bildtext för denna bild för att importera e-postmeddelanden från ytterligare en adress).

5. Följ instruktionerna på skärmen för att logga in på ditt tidigare e-postkonto och importera meddelanden.

Om du inte kan importera dina befintliga e-postmeddelanden

Du kan flytta dina e-postmeddelanden manuellt till iCloud Mail med appen Mail: