Information om energiförbrukning och värmeeffekt (BTU) för Mac Studio

Läs mer om energiförbrukning och värmeeffekt för Mac Studio-datorer.

Mac Studio (2023)

M2 Ultra, processor med 24 kärnor och GPU med 76 kärnor, 192 GB minne, 8 TB SSD

Energiförbrukning

Värmeeffekt

Inaktiv

Max

Inaktiv

Max

10 W

295 W

34 BTU/h

1 007 BTU/h

Mac Studio (2023)

M2 Max processor med 12 kärnor och GPU med 30 kärnor, 32 GB minne, 512 GB SSD

Energiförbrukning

Värmeeffekt

Inaktiv

Max

Inaktiv

Max

9 W

145 W

31 BTU/h

495 BTU/h

Mac Studio (2022)

M1 Ultra, processor med 20 kärnor och GPU med 48 kärnor, 64 GB minne, 1 TB SSD

Energiförbrukning

Värmeeffekt

Inaktiv

Max

Inaktiv

Max

13 W

215 W

44 BTU/h

734 BTU/h

Mac Studio (2022)

M1 Max processor med 10 kärnor och GPU med 32 kärnor, 32 GB minne, 2 TB SSD

Energiförbrukning

Värmeeffekt

Inaktiv

Max

Inaktiv

Max

11 W

115 W

38 BTU/h

392 BTU/h

Anteckningar

1. Energiförbrukningen (watt) mäts från vägguttaget och inkluderar all kraftförsörjning och alla systemförluster. Någon ytterligare korrigering är inte nödvändig.

2. ”Max” definieras genom körning av ett beräkningsintensivt testprogram som maximerar processoranvändningen och därmed energiförbrukningen. Ingen extern kringutrustning är ansluten under testningen.

3. ”Inaktiv” representerar den ström som används när endast Finder är öppen och när standardinställningarna för strömhantering används.

4. Mätningarna har gjorts i en miljö med temperaturen 20,2 grader. En högre temperatur kräver att fläktarna körs snabbare, vilket ökar energiförbrukningen.