Använd Röstisolering eller Brett spektrum under ett samtal på iPhone och iPad

När du vill att din röst ska vara ännu tydligare under ett FaceTime- eller telefonsamtal kan du aktivera Röstisolering som prioriterar din röst och blockerar omgivningsljud. När du vill att din röst och alla ljud i omgivningen ska höras under ett FaceTime-samtal kan du slå på läget Brett spektrum så att inga ljud filtreras bort.

Detta behöver du

• Vill du använda Röstisolering eller Brett spektrum under ett ljud- eller videosamtal med FaceTime behöver du ha iOS 15 eller senare.

• Om du vill använda röstisolering under ett telefonsamtal behöver du iOS 16.4 eller senare. Brett spektrum är inte tillgängligt i telefonsamtal.

• Med iOS 15 eller senare är Röstisolering och Brett spektrum även tillgängliga i vissa appar från tredje part.

Du kan använda Röstisolering och Brett spektrum på de här enheterna:

• iPhone XR-, iPhone XS-modeller och senare

• iPad (8:e generationen) och senare

• Alla iPad Pro-modeller på 11 tum

• iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen) och senare

• iPad Air (3:e generationen) och senare

• iPad mini (5:e generationen) och senare

Aktivera Röstisolering eller Brett spektrum

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn under samtalet.

2. Tryck på Mikrofonläge.

En iPhone-skärm med Kontrollcenter öppet, och som visar knappen Mikrofonläge.
  3. Välj Röstisolering eller Brett spektrum.

Ditt val påverkar endast appen du använder för att ringa samtalet. Röstisolering eller Brett spektrum kvarstår för den appen tills du väljer ett annat mikrofonläge.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.