Så här lägger du till ett träningspass manuellt i appen Hälsa

Om du glömmer att starta ett träningspass med din Apple Watch kan du manuellt lägga till dina träningsuppgifter i appen Hälsa efteråt för att tjäna in aktivitetspoäng.

Lägg till träning

1. Öppna appen Hälsa på din iPhone.

2. Tryck på Bläddra och sedan på Aktivitet.

3. Tryck på Träningspass och tryck sedan på Lägg till data i det övre högra hörnet på skärmen.

4. Ange dina träningsuppgifter. För att tjäna in rörelsepoäng anger du total kaloriförbränning. För att tjäna in träningspoäng anger du start- och sluttid för träningspasset.

ios-16-iphone-14-pro-health-browse-activity-workouts-enter-data
  5. Tryck på Lägg till.

Dina aktivitetsringar uppdateras för att återspegla det träningspass som har lagts till. Öppna appen Aktivitet på din Apple Watch eller appen Fitness på din iPhone för att kontrollera dina framsteg.