Om mikrofonen på din iPod touch inte fungerar

Läs om vad du kan göra om ljudet är otydligt under FaceTime-samtal, i videoinspelningar eller i appar.

Rensa mikrofonen

1. Ta bort alla bildskärmsskydd, skyddsfilmer eller skal från din iPod touch.

2. Ta bort skräp från öppningarna på iPod touch.

Om inte Siri hör dig

1. Öppna appen Röstmemon.

2. Tryck på InspelningsknappenNo alt supplied for Image, säg något på baksidan av din iPod touch och stoppa sedan inspelningen.

3. När du spelar upp röstmemot ska du höra din egen röst tydligt.

4. Om du inte hör din röst tydligt kontaktar du Apples support.

Om mikrofonen inte fungerar i en specifik app

1. Gå till Inställningar > Integritet > Mikrofon.

2. Se till att appen är aktiverad.

3. Om appen inte har rätt att komma åt mikrofonen eller om appen inte är listad, kontakta utvecklaren av appen.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.