Om du ser meddelandet ”appen behöver uppdateras” efter att du har uppgraderat till iOS 14.5

Om du uppdaterade till iOS 14.5 och en app visar ett meddelande att den måste uppdateras kan administratören av din enhet behöva uppdatera appen.

Vissa appar måste uppdateras för att fungera med iOS 14.5. Om du öppnar appen och ser ett meddelande om att den behöver uppdateras ska du uppdatera appen till senaste version. Om du inte kan uppdatera appen och apparna på din enhet kontrolleras genom mobil enhetshantering (MDM) kan administratören av din enhet behöva uppdatera dessa appar innan du kan öppna dem på din enhet.