Använda dina Powerbeats Pro-öronsnäckor efter service

Läs om hur du använder dina Powerbeats Pro-öronsnäckor efter att de har fått service.

Ställa in dina servade eller utbytta Powerbeats Pro

1. Sätt båda Powerbeats Pro-öronsnäckorna i laddningsetuiet. Håll locket öppet.

2. Titta på LED-statuslampan på etuiets framsida. Den bör blinka rött.

3. Tryck och håll ned systemknappen på etuiets insida i fem sekunder. Statuslampan bör blinka vitt. Om den fortsätter blinka rött ansluter du etuiet till en strömkälla, stänger locket och väntar i 20 minuter.

4. Parkoppla dina Powerbeats Pro med din enhet.

Parkoppla med iPhone

1. Håll dina Powerbeats Pro intill din upplåsta iPhone medan öronsnäckorna fortfarande sitter i etuiet med locket öppet. En inställningsanimering visas på iPhone-enheten.

2. Följ anvisningarna på skärmen.

Parkoppla med en annan enhet

1. Se till att Bluetooth är aktiverat på din enhet.

2. Tryck och håll ned systemknappen på dina Powerbeats Pro tills LED-lampan blinkar medan öronsnäckorna fortfarande sitter i etuiet med locket öppet.

3. Öppna Bluetooth-menyn på din enhet. På Mac-datorn till exempel väljer du Apple-menyn () > Systeminställningar och klickar på Bluetooth.

4. Tryck eller klicka på dina Powerbeats Pro i listan över Bluetooth-enheter som upptäckts.

© 2021 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple och Apples logotyp är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Beats, Beats by Dr. Dre och den runda b-logotypen är varumärken/servicemärken som tillhör Beats, som är ett dotterbolag till Apple.