Om du inte kan lägga till bilder från ditt iCloud-bildbibliotek till en Clips-video

Om du inte kan lägga till bilder eller videor från ditt iCloud-bildbibliotek till en video i appen Clips, eller om miniatyrbilder på fliken Bibliotek är gråtonade, uppdaterar du din iPhone, iPad eller iPod touch till iOS 11.

Läs om hur du uppdaterar din iPhone, iPad eller iPod touch till den senaste versionen av iOS – trådlöst eller med iTunes.