Godkänna förinstallerade proffsappar på din nya Mac

Läs om vad du ska göra om du inte kan uppdatera eller hitta förinstallerade proffsappar som Final Cut Pro eller Logic Pro för Mac.

Om du inte kan uppdatera dina förinstallerade proffsappar

Om apparna är installerade på din Mac men du inte kan uppdatera dem gör du följande:

1. Öppna App Store-appen på din Mac.

2. Klicka på ditt namn längst ned i sidofältet. Om du inte ser ditt namn klickar du på inloggningsknappenIngen bildtext för denna bild och loggar sedan in med ditt Apple‑ID.

3. Om du har några appar som du inte har godkänt visar App Store en Godkänn-knapp och en lista över appar som du kan godkänna. Klicka på Godkänn. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID igen.

4. När du har godkänt apparna klickar du på Uppdateringar för att söka efter uppdateringar till dina appar.

Om du har godkänt apparna men fortfarande ser ett fel när du uppdaterar, så uppdaterar du mjukvaran på din Mac.

Om du inte kan hitta dina förinstallerade proffsappar

Om du köpte din Mac med förinstallerade proffsappar och du inte kan hitta apparna hämtar du dem:

1. Öppna App Store-appen på din Mac.

2. Klicka på ditt namn längst ned i sidofältet. Om du inte ser ditt namn klickar du på inloggningsknappenIngen bildtext för denna bild och loggar sedan in med ditt Apple‑ID. Du bör se ett meddelande om att du har ett visst antal appar att tillämpa.

3. Klicka på Godkänn. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID igen.

4. Klicka på hämtningsknappenIngen bildtext för denna bild bredvid apparna som du vill installera.