GarageBand '11: Inte tillräckligt med utrymme för att genomföra hämtningen efter inköp i Mac App Store

Första gången du öppnar GarageBand '11 efter att du hämtat det från Mac App Store kan det visas ett meddelande att det inte finns tillräckligt utrymme för att genomföra hämtningen.

En del ytterligare innehåll krävs för att använda GarageBand. Om du inte redan installerat innehållet måste du hämta det. Det kräver ytterligare 1,2 GB hårddiskutrymme.

Du kan frigöra utrymme genom att flytta filer till en annan disk (som en extern hårddisk eller ett USB-minne) eller genom att radera filer du inte behöver och sedan tömma Papperskorgen.