Installera eller byta ut SSD-moduler i en Mac Pro (2023)

Läs hur du installerar SSD-moduler i din Mac Pro och hur du ställer in modulerna i din Mac med Apple Configurator.

SSD-lagring (Solid State Drive) i Mac Pro är implementerad som en eller två lagringsmoduler beroende på kapacitet. SSD-modulerna är parkopplade med och krypterade av Secure Enclave i M2 Ultra-chippet. Byter du ut SSD-modulerna ska du använda Apple Configurator för att radera dem och ställa in dem i din Mac Pro.

Kontrollera kraven

Vill du installera eller byta ut SSD-moduler i din Mac Pro behöver du följande:

Avinstallera och installera SSD-moduler

Fortsätt inte förrän alla data från befintliga SSD-minnen har säkerhetskopierats.

När du har börjat parkoppla ett nytt SSD-minne går det inte längre att återställa data på det befintliga SSD-minnet.

Följ de här stegen för att avinstallera och installera SSD-moduler i Mac Pro.

Återställ den fasta mjukvaran

När du har installerat de nya SSD-modulerna återskapar du den fasta mjukvaran på din Mac Pro och raderar det interna flashminnet.

Läs mer

Läs om hur du installerar och byter ut delar i en Mac Pro (2023).