Om Kartor fortsätter att visa en plats som du inte känner igen

Du kan rensa din sökhistorik och gå igenom dina favoriter om Kartor ofta föreslår platser som du inte har försökt besöka.

Ta bort en plats från dina favoriter i Kartor på din iPhone

1. I appen Kartor trycker du på pilen för att återgå till din nuvarande plats.

2. Svep uppåt för att öppna sökmenyn.

3. Tryck på Mer bredvid Favoriter.

4. Leta reda på platsen som du vill ta bort och svep åt vänster.

5. Tryck på Ta bort eller Radera.

Ta bort en plats från din sökhistorik i Kartor

1. Svep uppåt i appen Kartor för att öppna sökmenyn.

2. Tryck på Mer bredvid Senaste eller Senast visade.

3. Leta reda på platsen som du vill ta bort och svep sedan åt vänster.

4. Tryck på Ta bort eller Radera.

5. Stäng och starta om appen Kartor.