Hämta GarageBand Lär dig spela artistlektioner igen

Läs om hur du återupptar avbrutna eller hämtar tidigare köpta Lär dig spela artistlektioner igen.

Om du börjat hämtningen av Lär dig att spela artistlektioner och hämtningen avbryts eller är oavslutad kan du fortsätta hämta från GarageBand Lesson Store. Du kan även hämta tidigare hämtade artistlektioner från Apple Store (men inte från Lesson Store i GarageBand).

Återuppta en avbruten hämtning av en Lär dig spela artistlektion

1. Kontrollera nätverksanslutningen. Din nätverksanlutning måste vara aktiverad för att slutföra hämtningen.

2. Avsluta och öppna GarageBand igen. Om GarageBand redan är stängt klickar du på symbolen för att öppna det. Ett meddelande om att hämtningen fortsätter visas.

3. Om GarageBand är öppet men projektväljaren inte är synlig, väljer du Arkiv > Ny för att öppna den.

4. Om du vill återuppta hämtningen klickar du på Lär dig spela i Projektväljaren och därefter på pilen i det nedre högra hörnet.

Om du fortfarande inte kan slutföra hämtningen går du till GarageBand Lär dig spela-avsnittet på sidan för Apples programvara för information och instruktioner på hur du hämtar om dina lektioner.

Hämta en köpt Lär dig spela-artistlektion igen senare

1. Logga in på ditt Apple Store-konto och visa din inköpshistorik.

2. Klicka på valfri lektion för att hämta den igen.

Kontakta Apple-supporten

Om du har problem med att köpa Lär dig spela artistlektioner kontaktar du Apple-supporten.

Om du har problem med att hämta Lär dig spela artistlektioner från inköpshistoriken för Apple Store läser du Apples hjälp med att handla mjukvara.