Statuslampans beteende på Mac Pro (2023)

Läs mer om statuslampans olika ljusmönster som du kan se på Mac Pro.

Avstängd

No alt supplied for Image

När Mac Pro är avstängd är statuslampan släckt.

Påslagen eller i viloläge

No alt supplied for Image

När Mac Pro är igång eller i viloläge lyser statuslampan vitt och förblir på tills datorn slås av.

Om höljet låses upp eller det övre höljet tas bort medan datorn är i gång

No alt supplied for Image

Om datorn är i gång och du låser upp höljet på modeller med tornhölje, eller öppnar det övre höljet eller luckan på modeller med rackhölje, blinkar statuslampan gult regelbundet tills höljet låses eller det övre höljet eller luckan sätts tillbaka.

Återställningsläge för fast mjukvara

No alt supplied for Image

Om den fasta mjukvaran i Mac Pro är i återställningsläge blinkar statuslampan gult i ett visst mönster: Först snabbt tre gånger, sedan långsammare tre gånger och sedan snabbt tre gånger. Du kan behöva återuppliva den fasta mjukvaran på din Mac Pro. Om du återupplivar den fasta programvaran lyser statuslampan vitt när återupplivningen startar. Om du fortfarande behöver hjälp kontaktar du en auktoriserad Apple-servicepartner.

Hitta statuslamporna

Mac Pro (2023) och Mac Pro (rack, 2023) har en statuslampa bredvid strömbrytaren och på baksidan i närheten av strömporten.

Mac Pro (2023)

Ingen bildtext för denna bildIngen bildtext för denna bild

Mac Pro (rack, 2023)

Ingen bildtext för denna bildIngen bildtext för denna bild