GarageBand: Föreslagna konfigurationer för Magic GarageBand

Funktionen Magic GarageBand i GarageBand ’08 är ett roligt sätt att blanda och matcha spår så att de bildar nya låtar.

Om du spelar upp många spår kan det belasta din dator mycket. Du kan spela upp flest spår om du använder en dator som har en Intel-processor med dubbla kärnor och 1 GB RAM eller mer. Äldre PowerPC G5- och G4-datorer går att använda med Magic GarageBand men kan inte spela upp lika många spår. PowerPC G4- och G5-datorer förbättras mycket om de har mer än 1 GB RAM installerat.