Rapportera ett inlägg

Om en diskussion eller ett svar i Apples supportforum är olämpligt eller postat på fel plats kan du rapportera det.

Alternativet att rapportera ett inlägg finns för att forumet ska vara en bra plats att lära sig saker på. Om du ser en diskussion eller ett svar som borde vara på en annan plats eller som är olämpligt ska du rapportera det. Vi litar på att du har ett positivt inflytande och uppmuntrar till öppna, respektfulla diskussioner.

Så här rapporterar du en diskussion eller ett svar i en diskussion:

1. Klicka på utropstecknet till höger om tråden eller svaret.

2. Ange varför du rapporterar tråden.

3. Klicka på Report Post (rapportera inlägg).

Välj ett av följande alternativ när du rapporterar ett inlägg:

• Inappropriate post (olämpligt inlägg): innehåll som är olämpligt för forumet. Mer information finns i användningsavtalet.

• Duplicate post (duplicerat inlägg): en fråga som en forummedlem har postat flera gånger inom en kort tidsperiod

• Edit post (redigera inlägg): ett inlägg som innehåller information som kan behöva tas bort, till exempel personuppgifter som adress, e-postadress eller telefonnummer

• Username or profile issue (problem med användarnamn eller profil): invändningar mot användarnamn eller profiler

• Relocate post (flytta inlägg): ett inlägg som behöver flyttas till rätt plats i forumet

• Illegal or Harmful post (olagligt eller skadligt inlägg): innehåll som kan innehålla olaglig eller skadlig information

• Other (annat): Om ingen av anledningarna ovan stämmer in kan du använda det här alternativet för att rapportera ett inlägg för granskning.

• Spam (skräp): överdrivet, repetitivt innehåll som inte är till hjälp för forumet