Om du inte kan ändra platsen för serverns servicedata i macOS Big Sur

Servern måste ha full diskåtkomst innan du ändrar platsen för serverns servicedata i macOS Big Sur.

Den här artikeln är avsedd för nätverksadministratörer på företag och utbildningsinstitutioner.

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka på Säkerhet och integritet. Klicka sedan på Integritet.

2. Klicka på full diskåtkomst.

3. Klicka på låset och ange ditt administratörslösenord.

4. Klicka på knappen Lägg till och välj sedan server-appen. Om servern är öppen ombeds du att avsluta och öppna appen igen.

Du kan nu öppna servern och ändra platsen för servicedata.