Hantera personliga rekommendationer

Apple använder information om dina hämtningar och inköp till att ge personliga rekommendationer i iTunes Store, App Store och iBooks Store. Du kan stänga av personliga rekommendationer i Inställningar på iPhone, iPad och iPod touch.

Apple ger personliga rekommendationer i iTunes Store, App Store och iBooks Store för att underlätta för dig att hitta nytt innehåll. Vi använder information om vad du hämtar, vad du köper och hur du använder iTunes, App Store och iBooks för att ge rekommendationerna.

Om du inte vill ha personliga rekommendationer kan du stänga av dem på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå till Inställningar [ditt namn] iTunes och App Store på din iOS-enhet.

2. Tryck på ditt Apple-ID. Om du inte redan är inloggad trycker du på Logga in och anger det Apple-ID och lösenord som du använder för att handla i iTunes Store.

3. Tryck på Visa Apple-ID. Det kan hända att du behöver autentisera ditt Apple-ID.

ios11-iphone7-settings-apple-id-itunes-app-store-view-apple-id
  4. Tryck på Personliga rekommendationer om du vill slå av dem.

ios11-iphone7-settings-itunes-app-store-view-apple-id-personalized-recommendations-off

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.