Mac Mini (sent 2012 och senare): Väcker inte skärmen efter vila

När du väcker din Mac mini (sent 2012 eller senare) från Säker vila kanske du märker att viloindikatorn tänds och systemet vaknar men inte skärmen. Detta kan inträffa om du har aktiverat FileVault.

För att kringgå det här problemet kan du ange ditt lösenord även när skärmen är mörk. Tryck sedan på returtangenten. Detta bör logga in dig och väcka skärmen.