Rengöra dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro

Läs om hur du rengör och tar hand om dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro.

Om att rengöra Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro

Öronsnäckorna Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro är svett- och vattentåliga*, men de är varken svett- eller vattentäta. Laddningsetuiet är inte svett- eller vattentätt, och inte heller svett- eller vattentåligt, så var försiktig så att du inte får in fukt i någon av öppningarna. Läs mer om vatten- och svettålighet.

Rengör dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro tillsammans med laddningsetuiet om öronsnäckorna kommer i kontakt med något som kan orsaka fläckar eller annan skada. Det kan till exempel vara smuts eller sand, smink, bläck, tvål, rengöringsmedel, syra eller sur mat. Samma sak gäller om de kommer i kontakt med vätska, exempelvis sådant som kan ge hudirritationer till exempel svett, saltvatten, tvålvatten, poolvatten, parfym, insektsmedel, lotioner, solskyddsmedel, olja, limborttagningsmedel, hårfärgningsmedel eller lösningar.

Undvik att skada dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro när du rengör dem:

• Se till att ingen vätska hamnar i öppningarna.

• Torka inte dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds +, Beats Fit Pro eller laddningsetuiet med en extern värmekälla (till exempel en hårtork).

• Använd inte rengöringsprodukter eller tryckluft.

• Använd inte vassa föremål eller slipande material.

• För inte in främmande föremål i usb-C-kontakten på laddningsetuiet (till exempel en bomullspinne eller pappershandduk).

Rengöra dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro

1. Ta bort dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + eller Beats Fit Pro från laddningsetuiet.

2. Koppla från laddningskabeln från laddningsetuiet samt från datorn eller strömadaptern.

3. Rengör laddningskontakterna på Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + eller Beats Fit Pro med en bomullspinne som är lätt fuktad med varmt vatten. Rengör laddningsstiften på laddningsetuiet med en luddfri duk som är lätt fuktad med varmt vatten. Om det behövs kan du fukta bomullspinnen eller duken lätt med 70 % isopropyl.

4. Använd en mjuk, torr och luddfri trasa för att rengöra andra områden på Beats Studio Buds, Beats Studio Buds +, Beats Fit Pro och laddningsetuiet. Så här rengör du öronkuddarna.

Ta hand om dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro

Rengör och torka dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro och din hud efter träningspass eller andra gånger då du svettats mycket. Se till att hålla dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro samt laddningsetuiet för öronsnäckorna rena och torra.

Ta hand om USB-C-kabeln

Det betraktas som normalt att USB-C-kontakten blir missfärgad efter regelbunden användning. Smuts, skräp och exponering för fukt kan orsaka missfärgning. Om USB-C-kabeln eller -kontakten blir varm under användning eller om laddningsetuiet inte laddas, kopplar du bort den från datorn eller strömadaptern och rengör kontakten med en mjuk, torr och luddfri duk. Använd inte vätskor eller rengöringsprodukter när du rengör kontakten.

Tips för att undvika hudirritation

Gör följande för att undvika hudirritation, särskilt om du har allergier eller känslig hud:

• Använd dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + eller Beats Fit Pro med rätt passform. Läs Ha på dig dina AirPods, EarPods eller Beats.

• När du har tränat med dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + eller Beats Fit Pro ska du rengöra och torka av dem. Samma sak gäller om de har exponerats för vätska som svett, tvål, schampo, smink, solkräm och lotion som kan leda till hudirritation. Om du håller dina Beats Studio Buds, Beats Studio Buds + och Beats Fit Pro samt din hud ren och torr får du bäst komfort och du förhindrar att enheterna skadas.

• Om du har allergier eller känslighet för vissa ämnen kontrollerar du materialen i Beats-hörlurar och -öronsnäckor.