Utöka din rätt till service med AppleCare+

Om din AppleCare+-plan nyligen löpte ut kanske du kan fortsätta med din rätt till service.

I berättigade länder

I Australien, Österrike, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA:

• Om du har betalat i förskott för en AppleCare+-plan för din iPhone, iPad eller Apple Watch, kanske du kan köpa ny rätt till service som förnyas månadsvis eller årligen.

• Om du har betalat i förskott för en AppleCare+-plan för din Mac, kanske du kan ny rätt till service som förnyas årligen.

Köp ny rätt till service inom 30 dagar efter att din ursprungliga rätt till service har löpt ut. Om du vill ta reda på om du kan köpa ny rätt till service går du till mysupport.apple.com och följer instruktionerna på skärmen. Ny rätt till service förnyas automatiskt tills den sägs upp.

Din plan för rätt till service kan fortsätta på månads- eller årsbasis längre än 24 eller 36 månader, tills den sägs upp.

Om du väljer att fortsätta med rätt till service kommer den att omfattas av de dåvarande villkoren för AppleCare+.

I Fastlandskina

Om du har betalat i förskott för rätt till service under 12, 24 eller 36 månader för din iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch kan du kanske fortsätta ha rätt till service på årsbasis när serviceperioden har löpt ut. Om du betalar årsvis kommer din årsplan att förnyas varje år tills den annulleras.

Inom 30 dagar från slutdatumet för din rätt till service går du till Inställningar > Allmänt > Om. Sedan trycker du på Rätt till service med AppleCare+ är tillgänglig och följer anvisningarna på skärmen.

Om du fortsätter med rätt till service kommer den att omfattas av de dåvarande villkoren för AppleCare+.

Så här kontrollerar du när din rätt till service löper ut

• Gå till Inställningar > Allmänt > Om > Täckning och tryck sedan på din enhet på din iPhone eller iPad.

• Klicka på Apple-menyn  i hörnet av skärmen på din Mac. Välj Systeminställningar > Allmänt > Om. Om du inte hittar Systeminställningar väljer du Om den här datorn och sedan Support.

• Eller gå till mysupport.apple.com logga in med ditt Apple-ID. Sedan väljer du din enhet i listan.

• Du hittar även utgångsdatumet i meddelandet om garantibeviset eller bekräftelsen på planen som skickas till dig när du köper AppleCare+-planen.

Du kommer inte att få ett meddelande om att din plan håller på att löpa ut utom om det krävs av lokal lagstiftning.

Alla produkter och köpalternativ är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.